Team Tynell

Default

Det är med stolthet och största glädje…

Skrivet den 3 May, 2017 av Daniel

…som jag idag kan presentera de två Daniel Tynell-stipendiaterna för 2017! Så med andra ord ett stort grattis till Alexander Karlsson (Källbottens IK) och Oskar Lundqvist (Sellnäs IF) till fantastiska insatser i skidspåret och för skidsporten!

IMG_5857skuren

Då Oskar själv är på Bali så fick hans morfar idag vara ”stand-in”, medan Alexander kunde göra en tripp från Mora (där han studerar på skidgymnasiet) ner till Falun för att ta emot stipendiet under Dalarnas Skidförbunds vårting.

Lite ur respektive motivering:

”Med sin målmedvetna och ärliga tro om att allt är möjligt och med en nyfikenhet och ett brinnande intresse för att utvecklas som skidåkare, är Alexander sannerligen en inspiration för sin omgivning. Alexander visar med glädjen och viljan till sitt idrottande som drivkraft och fokus, att med långsiktigt och hårt arbete så når man framgångar”

”Som en sann förebild är Oskar är en kille som sprider glädje och energi till sin omgivning, både på träningarna och utanför. På ett föredömligt sätt, månar Oskar om de yngre förmågorna i klubben och både inspirerar och bidrar till att de utvecklar ett livslångt intresse för skidsporten.”

Så grattis än en gång till dessa fina ambassadörer för skidsporten!

Detta betyder ju som sagt (…och tyvärr) att några som sökt inte fick stipendiet  i år. Lika svårt varje gång för juryn då det är många fina glädjespridare inom skidsporten, men jag uppmanar innerligt att söka igen nästa gång!

 • Logo-B_01_CMYK_jpg1
 • Logo-B_01_CMYK_jpg1
 • Logo-B_01_CMYK_jpg1
 • Logo-B_01_CMYK_jpg1
 • Primary-Logo.black
 • Primary-Logo.black
 • Primary-Logo.black
 • Primary-Logo.black
 • OCAB-Logo
 • directlarm-logo-l-rgb
 • BraHus_logotyp_pms485
 • Carlgrens-El1
 • Hestra1
 • swix_logo
 • Sport-Ewa1
 • TST_Newlogo_bluewhite_horizontal_CMYK_may2015
 • Complete Base logo
 • EGH_logo_black
 • Logo pos
 • Enervit+Science
 • KTM_orange_4C
 • GD-Oljor1
 • Bergens utan
 • Logo_tagline_199 skuren 1
 • Dala lantbruksmaskiner
 • Broken-dream1
 • BBM1
 • Helt Ärligt
 • blue_white_background
 • Rotork-Red
 • logotag_large-left_medium-black
 • Untitled-1
 • Forsbäcks1
 • Sziols_logo_quer2012_black
 • Lactiplus
 • Dalviks-Kvarn1
 • Utskrift
 • Hansson1
 • Ica maxi
 • Suunto1
 • MEDOX_LogoORIG_sort
 • irskylt_taglogo2
 • Logohelene.ai
 • Advant Active svart
 • Zen-logo-blacktext
 • Hallton