Team Tynell

Default

Marcialonga 2017

Skrivet den 31 January, 2017 av Laila

Marcialonga 2017 er historie, og jeg og Jerry har kommet oss hjem til Östersund og hverdagen igjen. For min del ble det en slitsom dag i Val di fiemme. Planen var å starte offensivt og henge på så lenge som mulig. Sså skulle jeg si ”yes!” for hver kilometer jeg var med teten. Jeg fikk si ”yes!” 5 ganger för jeg var full av melkesyre. Derfra ble det både langt og tungt. Det var bare å bytte fokus til å pröve å ta seg i mål uten å gå ut i fiskebein. Det klarte jeg i alle fall, og med treningsgrunnlaget tatt i betraktning må jeg egentlig si meg fornöyd med det jeg fikk ut av rennet. Når jeg tenker på at jeg forrige lördag satt på en ergometersykkel foran TVn og så på La Diagonela samtidig som jeg måtte passe på så ikke pulsen ble for höy, da kjennes det litt som en seier bare at jeg kunne stille til start på Marcialonga. Den förste konkurransen i 2017 er i alle fall unnagjort og jeg vet at det finnes stort rom for forbedringer. Nå er det bare å pröve å få inn så mye bra trening som mulig för neste viktige renn, og håpe på at kroppen spiller på lag, så kanskje jeg kan finne formen mot slutten av sesongen.

For herrene ble Marcialonga et renn med ganske jevnt höy fart og noen utbrytninger. Det er mye som skjer i feltet nedover dalen, og löypa er smal og svingete. Jerry som hadde en middels dag i sporet, hadde ikke helt krefter på slutten for å ta posisjon inn mot den siste bakken. Selv om formen hans i det siste har värt stabil, kjenner han at han mangler det siste giret for å väre med å kjempe om de aller fineste plasseringene. Men det er over en måned igjen til Vasaloppet, så det er god tid til å finne flere gir! Om 11 dager er vi klare for neste renn i Ski Classics, da er vi i Toblach og vi gleder oss!

 • Logo-B_01_CMYK_jpg1
 • Logo-B_01_CMYK_jpg1
 • Logo-B_01_CMYK_jpg1
 • Logo-B_01_CMYK_jpg1
 • Primary-Logo.black
 • Primary-Logo.black
 • Primary-Logo.black
 • Primary-Logo.black
 • OCAB-Logo
 • directlarm-logo-l-rgb
 • BraHus_logotyp_pms485
 • Carlgrens-El1
 • Hestra1
 • swix_logo
 • Sport-Ewa1
 • TST_Newlogo_bluewhite_horizontal_CMYK_may2015
 • Complete Base logo
 • Logo pos
 • Enervit+Science
 • KTM_orange_4C
 • EGH_logo_black
 • Bergens utan
 • Logo_tagline_199 skuren 1
 • GD-Oljor1
 • Dala lantbruksmaskiner
 • Broken-dream1
 • BBM1
 • Helt Ärligt
 • blue_white_background
 • Rotork-Red
 • Untitled-1
 • logotag_large-left_medium-black
 • Forsbäcks1
 • Sziols_logo_quer2012_black
 • Lactiplus
 • Dalviks-Kvarn1
 • Utskrift
 • Hansson1
 • Ica maxi
 • Suunto1
 • MEDOX_LogoORIG_sort
 • irskylt_taglogo2
 • Logohelene.ai
 • Advant Active svart
 • Hallton
 • Zen-logo-blacktext