Team Tynell

Default

Jizerska Skimarathon

Skrivet den 11 January, 2016 av Jerry

Efter några bättre lopp på hemmaplan så hade jag förhoppningar om en framskjuten placering i detta så speciella lopp i Tjeckiska Bedrichov. Men för att lyckas med det så visste jag att jag var tvungen att sätta tekniken bra. Problemet var bara att jag inte riktigt visste hur? Förrän nu, efter loppet…

Loppet startade och jag slet direkt för att vara med. Tåget gick och jag tappade massor av tid på bara några kilometer. Jag släppte klunga på klunga och person efter person och låg som sämst 48:a innan jag hittade problemet. Sista dryga timmen började jag åka ikapp de personer jag blivit frånåkt av och jag kom ikapp gubbe på gubbe och klunga på klunga och var sista varvet uppe på 22:a plats då staven rök och jag tappade ca 40 sekunder igen.

Sista timmen kunde jag dock åka jämt med de som var på pallen och nu känns det som jag äntligen hittat nyckeln till problemet. Kan säga att jag längtar till La Diagonela!!!

Stort grattis också till Petter Eliassen som verkligen tog en imponerande seger!

 • Logo-B_01_CMYK_jpg1
 • Logo-B_01_CMYK_jpg1
 • Logo-B_01_CMYK_jpg1
 • Logo-B_01_CMYK_jpg1
 • Primary-Logo.black
 • Primary-Logo.black
 • Primary-Logo.black
 • Primary-Logo.black
 • OCAB-Logo
 • directlarm-logo-l-rgb
 • BraHus_logotyp_pms485
 • Carlgrens-El1
 • Hestra1
 • swix_logo
 • Sport-Ewa1
 • TST_Newlogo_bluewhite_horizontal_CMYK_may2015
 • Complete Base logo
 • KTM_orange_4C
 • EGH_logo_black
 • Logo pos
 • Enervit+Science
 • GD-Oljor1
 • Bergens utan
 • Logo_tagline_199 skuren 1
 • Dala lantbruksmaskiner
 • Broken-dream1
 • blue_white_background
 • BBM1
 • Helt Ärligt
 • Rotork-Red
 • logotag_large-left_medium-black
 • Untitled-1
 • Forsbäcks1
 • Sziols_logo_quer2012_black
 • Dalviks-Kvarn1
 • Lactiplus
 • Utskrift
 • Hansson1
 • Ica maxi
 • Suunto1
 • MEDOX_LogoORIG_sort
 • irskylt_taglogo2
 • Logohelene.ai
 • Advant Active svart
 • Zen-logo-blacktext
 • Hallton