Team Tynell

IMG_8072låg

Fullt fokus mot säsongen 18-19!

Skrivet den 11 June, 2018 av Daniel

Japp, teamet är i full gång. Det har sannerligen varit en bra och skön vår! Underbart väder med sol å värme och perfekta förhållanden för att starta upp den nya skidsäsongen. Å vi är igång! Teamet har varit och härjat lite överallt… Vi kickade igång med en samling i fantastiska Tällberg i mitten av maj. Enormt trevligt att få samlas och boosta igen inför en ny säsong …och inte minst att efter en skönare och lugnare period få blicka framåt igen.

Så det har blivit både cykel-, löp-. orienterings- och rullskidrace sedan dess. Nu senast i fredags körde Rikard och Jens den stentuffa Grönklitt double poling Hill Climb, ett 13 kilometer långt motbackerace med 385 höjdmetrar upp till toppstugan vid Orsa Grönklitt.

Bra kvitton av grabbarna där Jens visade grym styrka och tog hem segern för andra året i rad. Detta i riktigt tufft motstånd mot delar av sverigeeliten i långlopp. Rikard krigade sig till en 5 plats strax bakom tätkvartetten.IMG_8242 lågIMG_8246låg

Laila och Jerry på sitt håll har pressat löparbenen med bra resultat, nu senast under Steinfjellsstafetten i Norge.

Närmast väntar det norska långloppet Olag Skoglunds Minnelöp, där Laila kommer att köra det 80 kilometer tuffa loppet från Kragerö till Gautefall. Det är också premiärloppet i årets Guide World Classic Tour.

Ja, hörni – vi är igång! Häng på vetja!

 • Logo-B_01_CMYK_jpg1
 • Logo-B_01_CMYK_jpg1
 • Logo-B_01_CMYK_jpg1
 • Logo-B_01_CMYK_jpg1
 • Primary-Logo.black
 • Primary-Logo.black
 • Primary-Logo.black
 • Primary-Logo.black
 • OCAB-Logo
 • directlarm-logo-l-rgb
 • BraHus_logotyp_pms485
 • Carlgrens-El1
 • Hestra1
 • swix_logo
 • Sport-Ewa1
 • TST_Newlogo_bluewhite_horizontal_CMYK_may2015
 • Complete Base logo
 • Logo pos
 • Enervit+Science
 • KTM_orange_4C
 • EGH_logo_black
 • Bergens utan
 • Logo_tagline_199 skuren 1
 • GD-Oljor1
 • Dala lantbruksmaskiner
 • Broken-dream1
 • BBM1
 • Helt Ärligt
 • blue_white_background
 • Rotork-Red
 • Untitled-1
 • logotag_large-left_medium-black
 • Forsbäcks1
 • Sziols_logo_quer2012_black
 • Lactiplus
 • Dalviks-Kvarn1
 • Utskrift
 • Hansson1
 • Ica maxi
 • Suunto1
 • MEDOX_LogoORIG_sort
 • irskylt_taglogo2
 • Logohelene.ai
 • Advant Active svart
 • Hallton
 • Zen-logo-blacktext