Team Tynell

Bild nr 13: Jens

Jens Eriksson – välkommen!

Skrivet den 31 May, 2017 av Daniel

Det är med största glädje och stolthet som vi nu kan presentera teamets nye åkare, och därmed hälsa Jens Eriksson varmt välkommen till Team Tynell.

Jens, som är bördig ifrån Dala-Floda har imponerande meriter i bagaget både från den traditionella skidåkningen med bla SM-guld på 50 km, men också från långloppsskidåkningen som varit huvudfokus de senaste åren, med flera topp 10-placeringar i Vasaloppet och bl.a. en 2:a plats i Kinesiska Vasaloppet från den gångna säsongen.

Det känns otroligt roligt och spännande att få med Jens i teamet! Han har en grym kapacitet och flera års erfarenhet inom långlopp med fina framskjutna placeringar. Förutom det har han också en personlighet som passar in i teamet. Team Tynell bygger mycket på den familjära tonen med släkt och vänner som ställer upp. Glädjen för skidåkningen är något som genomsyrar teamet och det märks att Jens har den i både själ och hjärta. Att han är en sann dalkarl som är uppvuxen i dalaskogarna är ju såklart extra roligt.

Jens blir därmed Laila och Rikards nya teamkamrat i spåret och ser fram emot det nya skidåret.

– Det ska bli oerhört roligt att få tävla för Team Tynell och det känns lite som att komma hem. Jag har känt Daniel och Rikard sedan länge och vet att de är bra grabbar både i och utanför spåret. Laila och jag har tidigare tävlat i samma team och det ska blir kul att återigen få bli teamkamrater, säger Jens Erikson som förra säsongen tävlade för bröderna Auklands norska långloppsteam – Team Santander. Jens som fyllde 30 år i våras har också under några säsonger tävlat i den svenska landslagsdräkten innan han sadlade om och blev långloppsåkare.

Så Jens, hjärtligt och varmt välkommen till Team Tynell. Nu kör vi järnet mot en ny framgångsrik säsong!17H03140 KLAR lag

 • Logo-B_01_CMYK_jpg1
 • Logo-B_01_CMYK_jpg1
 • Logo-B_01_CMYK_jpg1
 • Logo-B_01_CMYK_jpg1
 • Primary-Logo.black
 • Primary-Logo.black
 • Primary-Logo.black
 • Primary-Logo.black
 • OCAB-Logo
 • directlarm-logo-l-rgb
 • BraHus_logotyp_pms485
 • Carlgrens-El1
 • Hestra1
 • swix_logo
 • Sport-Ewa1
 • TST_Newlogo_bluewhite_horizontal_CMYK_may2015
 • Complete Base logo
 • Enervit+Science
 • KTM_orange_4C
 • EGH_logo_black
 • Logo pos
 • Logo_tagline_199 skuren 1
 • GD-Oljor1
 • Bergens utan
 • Dala lantbruksmaskiner
 • Broken-dream1
 • Helt Ärligt
 • blue_white_background
 • BBM1
 • Rotork-Red
 • logotag_large-left_medium-black
 • Untitled-1
 • Forsbäcks1
 • Sziols_logo_quer2012_black
 • Dalviks-Kvarn1
 • Lactiplus
 • Utskrift
 • Hansson1
 • Ica maxi
 • Suunto1
 • irskylt_taglogo2
 • MEDOX_LogoORIG_sort
 • Logohelene.ai
 • Advant Active svart
 • Hallton
 • Zen-logo-blacktext