Team Tynell

Vallare livigno

Hemkommen efter en helg i Livigno!

Skrivet den 5 December, 2016 av Rikard

Hejsan!

Då är man tillbaka i Sverige igen efter en snabbvisit till Italien och Livigno. La Sgambeda kördes i lördags i strålande väder dock ingen strålande känsla i kroppen, iallafall inte som avslutning. Höghöjden gav mig nog en smäll!

Jag reste ner i torsdags för att kort innan loppet komma upp på höjd och förhoppningsvis inte påverkas alltför mycket av höjden. Ett upplägg som fungerat tidigare tycker jag, iallafall 2014 i La Diagonela. Men tyvärr inte riktigt denna dag!

Starten gick och jag tog mig fram väldigt bra… ja faktiskt ända upp i topp från fjärde startled. Tyckte också det var en väldigt kontrollerad öppning och inga större problem att hänga med under det första varvet.

Men när det sedan blev dags för varvning så väntade också loppets spurtpris, inget jag brydde mig om. Men farten i klungan trissades upp och det gick sjukt fort… iallafall vad min kropp klarade denna dag. Den röda lampan blinkade knallrött i motorn och orken tog slut… samt en dålig återhämtning på 1800 meters höjd. En kombination som gjorde att jag inte fick till ett bra lopp denna dag!

Jag slet mig igenom loppet, kroppen fick sig en omgång och nu laddar vi vidare. Det är som sagt uppehåll nu ända fram till januari. Tanken är att få köra lite mindre träningsrace här hemma, få en bra träningsperiod in mot Jul och sedan ta på sig nummerlappen igen efter nyår.

Vi krigar på!

/Rikard

 • Logo-B_01_CMYK_jpg1
 • Logo-B_01_CMYK_jpg1
 • Logo-B_01_CMYK_jpg1
 • Logo-B_01_CMYK_jpg1
 • Primary-Logo.black
 • Primary-Logo.black
 • Primary-Logo.black
 • Primary-Logo.black
 • OCAB-Logo
 • directlarm-logo-l-rgb
 • BraHus_logotyp_pms485
 • Carlgrens-El1
 • Hestra1
 • swix_logo
 • Sport-Ewa1
 • TST_Newlogo_bluewhite_horizontal_CMYK_may2015
 • Complete Base logo
 • Enervit+Science
 • KTM_orange_4C
 • EGH_logo_black
 • Logo pos
 • Logo_tagline_199 skuren 1
 • GD-Oljor1
 • Bergens utan
 • Dala lantbruksmaskiner
 • Broken-dream1
 • Helt Ärligt
 • blue_white_background
 • BBM1
 • Rotork-Red
 • logotag_large-left_medium-black
 • Untitled-1
 • Forsbäcks1
 • Sziols_logo_quer2012_black
 • Dalviks-Kvarn1
 • Lactiplus
 • Utskrift
 • Hansson1
 • Ica maxi
 • Suunto1
 • irskylt_taglogo2
 • MEDOX_LogoORIG_sort
 • Logohelene.ai
 • Advant Active svart
 • Hallton
 • Zen-logo-blacktext