Team Tynell

IMG_5120

Det rullar på!

Skrivet den 20 October, 2016 av Daniel

Än det ena, än det andra! Medan hösten sveper över oss, för tillfället med lite grådassig oktoberkänsla och knallgula höstlöv så blir vi verkligen påmind om att tävlingssäsongen knackar på dörren. Härligt! …å Team Tynell är redo!

Laila och Jerry har härjat på hemmaplan i Östersund med grymma träningsförhållanden, mosat stakmaskinen men också njutit av fjälluften i Bruksvallarna. Rikard i sin tur packade dock väskan och begav sig för det traditionsenliga lägret på Mallorca i mitten av september för en veckas tuff sparring tillsammans med Team Santander. En mycket bra och givande träningsvecka med många goa träningstimmar.

IMG_5107

Förra helgen samlades hela teamet på Villa Långbers i natursköna Tällberg för ett gemensamt träningsläger, där vi också bjudit in träningssugna adepter, som alla drömmer om att utvecklas i skidspåren till vintern. Helgen bjöd på tuffa stavgångspass, backintervaller på rullskidorna, löppass, styrka och som perfekt avslutning – ett riktigt ”Vasapass” (eller grispass som Jerry skulle uttryckt det..) med fyra timmars fin rullskidåkning i varierande tempo innan alla begav sig hemåt med både träningsvärk och nya härliga bekantskaper. Stort tack till vår huvudsponsor Villa Långbers för en toppenhelg i Tällberg och vårt kost- och näringsbollplank Magnus Nylander som också hade en intressant föreläsning för hela gänget . På plats hade vi också teamets partner Eureka Kiropraktik, som jobbar för att få kroppen i balans ur ett helhetsperspektiv. Under lägret fanns de med för att supporta både Rikard, Laila och Jerry men också våra lägerdeltagare. Mycket värdefullt!

IMG_5141
Dessutom har vi i veckan hunnit med en vända till skidtunneln i Torsby för att testa det senaste materialet från Salomon. Nytt material som känns riktigt spännande och inte minst för Laila som gör första säsongen på Salomonskidorna, var det oerhört värdefullt att få komma till Torsby testa dessa. Bokstavligen talat var hela teamet av åkare samlat då även Martin nu var med och fick bra träning och snövana i tunneln.

Så några intensiva veckor som utgör en bra grund att ha med sig till vintern. Vi ser fram emot den. Följ oss vetja!

 • Logo-B_01_CMYK_jpg1
 • Logo-B_01_CMYK_jpg1
 • Logo-B_01_CMYK_jpg1
 • Logo-B_01_CMYK_jpg1
 • Primary-Logo.black
 • Primary-Logo.black
 • Primary-Logo.black
 • Primary-Logo.black
 • OCAB-Logo
 • directlarm-logo-l-rgb
 • BraHus_logotyp_pms485
 • Carlgrens-El1
 • Hestra1
 • swix_logo
 • Sport-Ewa1
 • TST_Newlogo_bluewhite_horizontal_CMYK_may2015
 • Complete Base logo
 • Enervit+Science
 • KTM_orange_4C
 • EGH_logo_black
 • Logo pos
 • Logo_tagline_199 skuren 1
 • GD-Oljor1
 • Bergens utan
 • Dala lantbruksmaskiner
 • Broken-dream1
 • Helt Ärligt
 • blue_white_background
 • BBM1
 • Rotork-Red
 • logotag_large-left_medium-black
 • Untitled-1
 • Forsbäcks1
 • Sziols_logo_quer2012_black
 • Dalviks-Kvarn1
 • Lactiplus
 • Utskrift
 • Hansson1
 • Ica maxi
 • Suunto1
 • irskylt_taglogo2
 • MEDOX_LogoORIG_sort
 • Logohelene.ai
 • Advant Active svart
 • Hallton
 • Zen-logo-blacktext