Team Tynell

Laila

Debut!

Skrivet den 23 August, 2016 av Laila

Denne uka skal jeg debutere med startnummer og representere Team Tynell. Det er Allianseloppet i Trollhättan som står for tur. Jeg gleder meg veldig både til å få konkurrere og å få ut med det nye teamet, samtidig som jeg må si at jeg er ganske spent.

Det er lenge siden jeg stod i et startfelt for et langløp nå, og det kjennes som jeg har godt av å komme inn i rutinene som hører til et langløp. Selv om jeg har fått trent veldig bra i hele sommer så er jeg forberedt på et lite sjokk når startskuddet går. Men jeg kjenner på en måte at jeg er så klar som jeg kan bli for å få det sjokket.

Jeg tror også at det blir et viktig steg fram i treningen min å få et langt rulleskirenn i kroppen nå. Det å få kjenne på konkurransefarten nå etter en lang treningssommer samtidig som det er god tid igjen til første viktige konkurranse.

I dag kjørte jeg den siste skikkelige hardøkten før rennet. Det ble en klassiskintervall i bakke med 25 effektive minutter. I morgen blir det to økter med rolig trening og torsdag og fredag kommer jeg til å spare litt på kreftene for å ha litt krefter til overs på lørdag.

 • Logo-B_01_CMYK_jpg1
 • Logo-B_01_CMYK_jpg1
 • Logo-B_01_CMYK_jpg1
 • Logo-B_01_CMYK_jpg1
 • Primary-Logo.black
 • Primary-Logo.black
 • Primary-Logo.black
 • Primary-Logo.black
 • OCAB-Logo
 • Directlarm Bergslagen
 • BraHus_logotyp_pms485
 • Carlgrens-El1
 • Hestra1
 • swix_logo
 • Sport-Ewa1
 • TST_Newlogo_bluewhite_horizontal_CMYK_may2015
 • Complete Base logo
 • Enervit+Science
 • KTM_orange_4C
 • EGH_logo_black
 • Logo pos
 • Logo_tagline_199 skuren 1
 • GD-Oljor1
 • Bergens utan
 • Dala lantbruksmaskiner
 • Broken-dream1
 • blue_white_background
 • BBM1
 • Rotork-Red
 • logotag_large-left_medium-black
 • Untitled-1
 • Forsbäcks1
 • Sziols_logo_quer2012_black
 • Dalviks-Kvarn1
 • Lactiplus
 • Utskrift
 • Hansson1
 • Ica maxi
 • Suunto1
 • irskylt_taglogo2
 • MEDOX_LogoORIG_sort
 • Logohelene.ai
 • Advant Active svart
 • Hallton
 • Zen-logo-blacktext