Team Tynell

16H10258 KLAR skuren lag

Vi hälsar Laila välkommen till Team Tynell!

Skrivet den 19 July, 2016 av Daniel

Idag är en stor dag! Team Tynell går nu in i en ny era, då vi för första gången någonsin kan presentera teamets första dam – nämligen ingen mindre än fantastiska Laila Kveli. Laila är en otroligt trevlig, glad och ödmjuk person som sprider trygghet, lugn och harmoni kring sig. Dessa egenskaper i kombination med hennes imponerande styrka och uthållighet, samt erfarenhet gör nu Lailas väg tillbaka till världseliten efter barnafödande otroligt intressant och spännande.

Laila Kveli är född i Lierne (Norge) men är bosatt i Östersund sedan flera år tillbaka. Förutom ett flertal pallplaceringar i långloppsvärdscupen Visma Ski Classics har hon bland annat två segrar i Vasaloppet 2013 och 2014 samt en seger i Tjejvasan 2015. I vinter hoppas hon på att kunna fylla på den meritlistan ytterligare.

– Jag satsar på att vara med i tätstriden i alla loppen i Visma Ski Classics. Vinterns mål är att fightas om den gula vinnartröjan och att åter igen få kliva högst upp på pallen i Vasaloppet, säger Laila.

Team Tynell är stolta över att få kunna supporta och stötta Laila på den resan, samtidigt som Laila utgör en viktig kugge i ett starkt och mer komplett team, fortfarande med samma grundvärden, dvs hjärta och själ i satsningen.

– Det känns otroligt roligt att få med Laila i gänget. Att få ha en av Visma Ski Classics främsta skidåkerskor på startlinjen i Team Tynells färger känns stort. Vår ambition är att tillsammans med våra partners vara ett starkt team som är med och fightas längst upp i toppen. Genom att få in Laila i teamet både stärker och breddar vi våra styrkor ytterligare. Det känns som ett steg i helt rätt riktning och jag är säker på att det kommer bli en spännande säsong, säger Daniel Tynell.

Så än en gång Laila – Varmt välkommen till Team Tynell!

Laila Kveli
Född: 22 oktober 1987, Lierne (Norge)
Bor: Östersund
Familj: Sambo Jerry Ahrlin, två döttrar
Meriter: 1:a i damklassen Vasaloppet 2013, 1:a i damklassen Vasaloppet 2014, 1:a i Tjejvasan 2015, 2 st andraplatser i Marcialonga, 2 st andraplatser totalt i Visma Ski Classic

 • Logo-B_01_CMYK_jpg1
 • Logo-B_01_CMYK_jpg1
 • Logo-B_01_CMYK_jpg1
 • Logo-B_01_CMYK_jpg1
 • Primary-Logo.black
 • Primary-Logo.black
 • Primary-Logo.black
 • Primary-Logo.black
 • OCAB-Logo
 • Directlarm Bergslagen
 • BraHus_logotyp_pms485
 • Carlgrens-El1
 • Hestra1
 • swix_logo
 • Sport-Ewa1
 • TST_Newlogo_bluewhite_horizontal_CMYK_may2015
 • Complete Base logo
 • Logo pos
 • Enervit+Science
 • KTM_orange_4C
 • EGH_logo_black
 • Bergens utan
 • Logo_tagline_199 skuren 1
 • GD-Oljor1
 • Dala lantbruksmaskiner
 • Broken-dream1
 • BBM1
 • blue_white_background
 • Rotork-Red
 • Untitled-1
 • logotag_large-left_medium-black
 • Forsbäcks1
 • Sziols_logo_quer2012_black
 • Lactiplus
 • Dalviks-Kvarn1
 • Utskrift
 • Hansson1
 • Ica maxi
 • Suunto1
 • MEDOX_LogoORIG_sort
 • irskylt_taglogo2
 • Logohelene.ai
 • Advant Active svart
 • Hallton
 • Zen-logo-blacktext